Декември 2017: Емоционална интелигентност

Written by on 28.11.2017

Софийската коучинг съпорт група
Ви кани на среща,
посветена на

Емоционалната интелигентност.

Как да разпознаваме емоциите си и как да използваме емоционалната информация, за да ръководим мислите и поведението си?

Гост-лектор : Цветелина Гюрова

КЪДЕ: Зала ЕРАТО, София, бул. „Витоша“ 164

КОГА: 6-ти декември, 2017г. (сряда); РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч. НАЧАЛО: 19:00 ч

ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ e задължителна!
https://sabitie.bg/…/kursove-…/Emotsionalna-intligntnost.442

Под емоционална интелигентност днес се разбира способността да се възприемат, оценяват и управляват собствените емоции, както и тези на друг човек или група хора.

Смята се, че коефициентът на емоционална интелигентност е по-важен за успеха в живота и бизнеса от коефициента за интелигентност.

Емоционалната интелигентност е особено важно умение за лидери и хора от помагащите професии, като им дава възможност да разберат по-добре себе си и хората, с които работят. Тя също им помага да запазят ентусиазма и увереността си и да споделят тази визия с последователи и клиенти.

По време на презентацията ще бъдат дискутирани въпроси като:
• Същност и структура на емоционалната интелигентност
• Значение на емоционалната интелигентност в професионален и личен план
• Видове емоции и тяхното разпознаване
• Социална компетентност и социални умения
• Емпатия-съпреживяване и уважение към модела за света на околните
• Въздействие върху другите и ефективност на взаимодействието

Елате на 6-ти декември на Декемврийската среща на СКСГ и се възползвайте от тази чудесна възможност да се срещнете с Цветелина Гюрова

Втората част на вечерта този път ще бъде посветена на посрещането на Коледно-Новогодишните Празнични Дни – Елате да дадем заедно старт на Празниците и да отпразнуваме изпращането на една незабравима година 2017, и посрещането на Новата още по-красива година 2018 🙂 Носете със себе си добро настроение и малък подарък – изненада, за да си ги разменим взаимно.   

Цветелина Гюрова е магистър по организационна и социална психология от СУ „Клиент Охридски” с над двадесет години опит в областта на психологическата диагностика, обученията, центровете за оценка и подбора на персонал.
Притежава сертификати за работа с редица психологични въпросници, за водене на обучителни групи, коучинг, както и психотерапевтичен опит.
Към настоящия момент е консултант на свободна практика. Провежда обучения в областта на комуникативните умения, работа в екип, емоционална интелигентност, мениджърски умения, коучинг и менторинг, лидерство и мотивация, умения за интервюиране, презентационни умения, обслужване на клиенти, управление на промяната и др.

Бъдете лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност като се регистрирате на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

​Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!
—-
Важно! Полезна Информация:
1. Предварителната Онлайн регистрация е Задължителна. Валидни са само регистрации в системата на SABITIE.BG Моля, въведете актуален мейл адрес и име за всеки отделен участник.
2. Вход свободен за първото ви посещение на събитията на SCSG и с регистрация до 00.00 ч на 06.12.17 г.!
3. При регистрация онлайн и повече от едно посещение, цената за участие е 15 лв.
4. В деня на събитието, регистрацията на място е 20 лева (зaплащането става на рецепцията на събитието).
5. Попитайте представител на SCSG за условията за членство. ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПАТА МОГАТ ДА Я ПОСЕЩАВАТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ И ВХОД.
6. Всеки, който желае да се възползва от безплатна коучинг сесия, нека го съобщи на регистрация при посещението си.
Предлагаме ви 5 задълбочени проучвания от света на коучинга – free download https://noblemanhattan.isrefer.com/go/reports-csgsofia/bpPALITRI/