Как усещането за Удоволствие води до бизнес Успеха?!

Written by on 28.05.2014

Ангелина Джаджева ще представи

нови тенденции в Мениджмънт на талантите

на петата среща на Софийската коучинг съпорт група

На 4-ти юни ще се проведе пета поредна среща на коучинг общността в София. Основен фокус ще бъде темата за Мениджмънт на талантите, като специален гост ще бъде г-жа Ангелина Джаджева, мениджър на програми и проекти за развитие на лидерски потенциал и управление на талантите. Тя ще представи новите тенденции в областта и ще разкрие какви предизвикателства срещат съвременните мениджъри при развитие на силните страни на своя екип. Гостите на събитието ще имат възможност да се запознаят с модерна концепция за мениджмънт на талантите, да изследват по-добре личния си потенциал и да потърсят отговор на въпроса: „Как да направим така, че Удоволствието да ни води към бизнес Успеха?”.

Софийската коучинг съпорт група кани всички приятели на коучинга, представители на бизнеса, медиите и общността, да се присъединят към срещата на 4-ти юни 2014г. в 19:00 ч. в залата на Брейнтръст, Хил Тауър Бизнес Център (ул. Джеймс Баучер 76А, ет. 3).

Регистрация за събитието направете тук:

http://sabitie.bg/event/461

По традиция втората част от вечерта ще предостави възможност на гостите да участват в практически сесии в някое от основните направления – обмен на коучинг опит, коучинг мастъклас, безплатни коучинг сесии и мастърмайнд група за работа по реални житейски и бизнес казуси.

Какво е Мениджмънт на талантите?!

От десетилетия бизнесът инвестира в търсене на начини да реализира по-пълноценно потенциала екипите. По пътя към тази мисия специалистите по развитие на хора (или – както все още често се наричат „човешки ресурси”) са направили ценни открития, но и са научили доста уроци от неуспешни експерименти. В резултат на това възниква съвременното разбиране за Мениджмънт на таланите, което се базира на идеята, че всеки човек притежава ункална кобминация от естествени потенциали, които – при правилно разпознаване и подходяща подкрепа – може да реализира в различните сфери от живота си, включително в работата си…

Оказва се, че често усещането за удоволствие е правилният ключ към бизнес успеха!

За Ангелина Джаджева

Ангелина е социален психолог, с практика в психология на продажбите, убеждаваща комуникация и лидерство. Работила е в някои от най-големите международни финансови и ИТ компании. През последните години дейността й в сферата на Обучение и развитие, е с основен фокус в развитие на лидерски умения и управление на таланти. Ангелина е стипендиант  в програма Executive Master in Business Administration на международно бизнес  училище COTRUGLI Business School.

За контакти:

Email:

sofia_csg@coaching-in-bulgaria.com

Катрин Прентис ASC (IIC&M), президент Sofia CSG, Katrin@coaching-in-bulgaria.com

Иванина Захариева DipNMC, вицепрезидент Sofia CSG, Ivanina@coaching-in-bulgaria.com

Илина Начева CertNMC, PR мениджър Sofia CSG, Ilina@coaching-in-bulgaria.com ; тел.: 0899 851 800