Дизайн мислене и мотивирани участници след събитието през месец май

Written by on 08.05.2018

С лекцията на Рене Томова и темата за Дизайн мисленето започна събитието на Софийската Коучинг Съпрот Група, което се проведе на 2 май в зала Ерато.

Научихме как чрез метода на Дизайн мисленето ние ставаме като децата – гледаме на света с широко отворени очи и увереността, че всичко е възможно. Необходимо е само да тестваме достатъчно на брой пъти, за да намерим правилното решение.
По традиция във втората част на вечерта всеки един гост имаше възможност да получи индивидуална или да участва в групова коучинг сесия. Участниците с годишен абонамент, търсещи решение на бизнес и лични казуси се включиха в Мастърмайнд група.

 

 

Получихме следната вдъхновяваща обратна връзка:

“Идеята за дизайн мисленето е напълно нова за мен като понятие и структура. Интересна ми беше връзката: въображение-> креативност-> иновация-> предприемачество.” Б.Б.
“Тръгвам си с вдъхновение и искам събитието да е два пъти в месеца.” Н.П.
“Взимам си нови идеи за приложението на дизайн метода към личния живот.” Г.П.
“Полезна ми беше лекцията и индивидуалната коучинг сесия.” Т.Х.
“Осъзнах силата на визуализацията и свързването ни с емоциите, за ефективни решения.” Я.Н.
“Реших, че ще се запиша за курса.” Г.Д.

 

 

Благодарим за обратната връзка и ще се стараем да ви създаваме все по-приятни условия, за да разгръщаме заедно потенциала си!

Заповядайте на събитието ни, което ще се състои на 6 юни 2018 г. с гост-лектор дипломираната студентка на Nobble Manhattan Coaching Елица Костова и темата за Трансформационния коучинг.

 

Повече снимки и информация ще откриете във фейсбук страницата на групата:  https://www.facebook.com/SofiaCoachingCommunity/

Събитията на София КСГ се организират под егидата на Ноубъл Манхатън България 

Регистрирайте се за новини ТУК

Автор: ПР Директор