“Всичко е в нашите ръце”

Written by on 10.06.2019

Емоционалната интелигентност беше темата на юнската среща на София Коучинг съпорт група.  Пред пълна зала с много нови гости и участници, гост-лекторът Антония Керчева ни показа какво означава да познаваме и разбираме собствените си емоции. След упражненията разбрахме колко е важно да разчитаме чувствата на другите и как развиването на емоционалната интелигентност ще ни помогне да управляваме правилно връзките и взаимодействието си с околните.

Теоретичната информация и практическите упражнения бяха балансирани и всички получихме отговори на въпроси, които отдавна сме си задавали.

Присъстващите си тръгнаха заредени с много положителни емоции, мотивирани и вдъхновени да продължават по пътя на собственото си развитие. 

Както всеки път, втората част на вечерта беше посветена на коучинг. На тази среща дадохме възможност и на нашите гости и посетители да се включат в Мастър Майнд групата, която е част от предимствата на абонатите на групата.

Ето какво казаха част от присъстващите:
“След това събитие, човек се чувства по-лек, себеосъзнат и някак по-усмихнат” – Марина Г. 
“Ценна информация и преживявания, поднесени от подготвен, човечен, автентичен лектор, от когото има много какво да се научи” – Бианка Й.  
“Повече информираност по темата, осъзнаване и свързване със собствените емоции.” – Делян 
“Положително заредена. Научих много нови концепции” 
Накара ме да изпитам усещането за “Тук и сега”!

 

Снимки от събитието, можете да разгледате тук -> https://www.facebook.com/SofiaCoachingCommunity

Очакваме Ви на 03.07.2019 г на следващата среща на София Коучинг съпорт група.

Благодарим на присъстващите за топлата обратна връзка!