Април 2019: Креативно лидерство – лидерство на бъдещето

Written by on 18.03.2019

Креативно лидерство – лидерство на бъдещето

е темата на новата среща на Софийската коучинг съпорт група

през месец април 2019
Гост-лектор: Елеонора Карнаса

Какво ви очаква в първата част на вечерта?

-> Креативното лидерство е трансформационен процес, при който преоткривате вродената си креативност и разгръщате пълния си потенциал за реализиране на бизнес целите си. Това става чрез взаимодействие с хората, с които работите по високо ефективен, стимулиращ и вдъхновяващ начин.

-> Креативният лидер е лидер от ново поколение, чиито успех се базира на три основни качества – креативност, ясна визия и емпатия. Научете са да вдъхновявате с ясни послания в време на несигурност и двусмислие; да променяте перспективата си, за да решавате предизвикателствата по нов начин; да избягвате прибързаната оценка и да задавате правилните въпроси.

-> Тази лекция ще ви екипира с нужните знания, за да започнете да развивате уменията си; да вдъхновявате своя екип; да създавате иновативни решения и винаги да сте една крачка пред конкуренцията.

КОГА: 3-ти април, 2019г.
КЪДЕ: Arts & Therapy Institute Bulgaria , бул. „Витоша“ 65 ет. 1
заедно със Софийската коучинг съпорт група.
РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч.
НАЧАЛО: 19:00 ч 

Заяви участие

ПРЕДВАРИТЕЛНАТА РЕГИСТРАЦИЯ e задължителна!

Както всеки път, втората част от събитието ще бъде посветена на Коучинг.

Ще имате възможност да се насладите на безплатна коучинг сесия от професионалисти с опит.

Ще ви запознаем с възможностите да се обучавате за професионален лайф и бизнес коуч.

Специално за участниците с годишен абонамент са допълнителните възможности :

  • включване в “Мастърмайнд група” за работа по реални житейски и бизнес казуси;
  • група за обмен на коучинг опит.

Предимствата на участниците с годишен абонамент, можете да прочетете ТУК

За гост – лектора:

Елеонора Карнаса е основател на Фабрика 360, представител на Service Design Network в България и организатор на Design Thinking Camp.

С над 2000 часа опит във ръководене на мултидисциплинарни екипи, разработващи цялостни изживявания, базирани на проучване, и създаващи стойност за клиентите и бизнеса. Като акредитиран старши обучител по дизайн на услуги тя е участвала в над 20 големи проекти в различни държави и индустрии.

Елеонора се фокусира върху организационна трансформация и промяна на начина на мислене чрез създаване на среда, улесняваща сътрудничеството и авторски обучения по дизайн мислене, креативно лидерство, генериране на идеи, разказвачество и фасилитиране на екипи.

Като активен член на общността, Елеонора е ментор в акселераторски програми и състезания по социално предприемачество и социални иновации и работи за разрастване на общността на дизйна на услуги и дизайн мисленето в България.

Link: www.fabrica360.eu